Menu Sluiten

Info Over Kranen Met Sensor

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

01076580107658

More info

tags: Badkamer Designtrends – Bedrijven Kranen Met Sensor – Complete Badkameroplossingen – Douchesystemen – Handelaars Kranen Met Sensor – 

Wenst u meer info over info over kranen met sensor kijk dan vlug op https://www.grohe.be/nl_be/ | Info Over Kranen Met Sensor

Badkamer accessoires | Kranen | Kraanwerk | Keuken Accessoires | Douches | 

Hygiene Info Over Kranen Met Sensor

Het thema hygiene staat vandaag de dag hoog op de agenda. Door het aanhoudende Covid-19 virus, is het belangrijk om hier meer aandacht aan te geven. Vorige technologieën voor sanitaire oplossingen zoals kranen met sensor bieden de perfecte manier om te voldoen aan hygiënevoorschriften. In dit blogartikel bespreken we de voordelen van kranen met sensor en waarom ze een veel betere manier zijn om infecties te voorkomen of verminderen.

Wat is een kraan met sensor?

Een kraan met sensor bestuurt de waterstroom automatisch door middel van sensoren, zonder dat iemand de kraan moet aan- en uitschakelen. De sensoren detecteren als er iemand in de buurt is en openen de waterkraan automatisch. Als iemand de kraan verlaat, sluit de kraan automatisch. Deze kranen zijn te vinden in openbare toiletten, evenals in commerciële en industriële omgevingen.

Waarom zijn kranen met sensor hygiënisch?

De belangrijkste reden waarom kranen met sensor hygiënischer zijn dan traditionele handbediende kranen, is dat het handcontact wordt verminderd en daardoor de overdracht van infecties. Er is geen direct contact nodig tussen een persoon en de kraan om het water aan te zetten of uit te zetten. Het maakt het water beschikbaar zonder dat er handcontact is met de kraan.

Voordelen van kranen met sensor

Kranen met sensor hebben veel voordelen en bieden een betere hygiëne oplossing dan de traditionele kranen.

Ze zijn energiezuinig

Kranen met sensor zijn veel energiezuiniger. Ze gebruiken sensoren in plaats van mechanische schakelaars. Dit betekent dat ze veel minder stroom verbruiken dan traditionele kranen.

Ze zijn duurzaam

Kranen met sensor zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen corrosie, schokken en zware gebruiksfrequenties. Ze hebben ook een lange levensduur omdat ze geen gebruikt maken van mechanische schakelaars.

Ze zijn milieuvriendelijk

Kranen met sensor hebben geen directe bijdrage aan de uitstoot van schadelijke stoffen. Ze zijn uitgerust met sensoren die geen stroom verbruiken zodra de waterkraan is uitgeschakeld.

Grohe´s X2O Technologie

Het reguliere productaanbod voor sensor kranen biedt vaak al goede opties, maar Grohe biedt iets extra´s met zijn X2O Technologie. Deze technologie is ontworpen om nog meer hygiëne en veiligheid te bieden, evenals eenvoudig en efficiënt gebruik. Grohe heeft een reeks innovatieve functies toegevoegd aan de X2O technologie, zoals ComfortMove, MultiTower Technology, ProSenso en X-Shield hygiëne coating.

Grohe´s ComfortMove technologie biedt een flexibele bediening door het loskoppelen van de hendel en sluit de waterkraan automatisch wanneer de hendel naar de originele stand terugkeert. De MultiTower technologie staat toe dat de kranen met verschillende richtingen geplaatst kunnen worden, zodat installatie in smalle ruimtes mogelijk wordt.

De ProSenso technologie gebruikt infraroodsensoren voor het detecteren en regelen van de waterstroom. De X-Shield hygiëne coating voegt een extra beschermlaag toe aan de kranen om bacteriën te verminderen en het schoonhouden van de kraan te vereenvoudigen.

Conclusie

Kranen met sensor bieden een effectieve oplossing voor hygiënevraagstukken. Ze zijn energiezuiniger, duurzamer en vriendelijker voor het milieu dan traditionele kranen en bieden een oplossing voor handcontact om infecties te voorkomen. Grohe´s X2O Technologie biedt extra hygiëne-, comfort- en gebruiksfuncties die deze oplossing nog beter maken. Als je op zoek bent naar een hygiënische oplossing voor je sanitaire behoeften, dan is een kraan met sensor zeker een uitstekende optie. Ga naar Grohe om meer te weten te komen over hun sensor kranen.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Info over kranen met sensor

!–StopPubText–>.