Menu Sluiten

Kranen Met Sensor

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

01076580107658

Informatie over kranen met sensor van Grohe België.

Het begrip van een sensor kraan is in de moderne samenleving steeds gebruikelijker geworden, en in dit opzicht is Grohe een vooraanstaande naam in België. 

De kranen met sensor van Grohe België vertegenwoordigen de harmonie van technologie en comfort, zorgvuldig afgestemd om aan de uiteenlopende behoeften van de consument te voldoen. 

GROHE douchesystemen zijn, zoals bekend, ontworpen om je de best mogelijke douche-ervaring te bezorgen. Ze zijn samengesteld om verschillende behoeften te vervullen, aangezien de ideale douche-ervaring voor iedereen anders is. Daarom biedt GROHE een breed assortiment aan, die jou verzekert de oplossing te vinden die het best bij jouw wensen en behoeften.

More info

tags: Badkamer Designtrends – Bedrijven Kranen Met Sensor – Complete Badkameroplossingen – Douchesystemen – Handelaars Kranen Met Sensor – 

Wenst u meer info over kranen met sensor kijk dan vlug op https://www.grohe.be/nl_be/ | Kranen Met Sensor

Keukens | Kranen | Kraanwerk | Douches | Badkamer accessoires | 

Hygiëne Kranen Met Sensor: Vergeet nooit meer te wassen!

Met de nieuwe technologische verbeteringen, is het nu mogelijk om goed om te gaan met waterbesparing met hygiëne kranen met sensor. Deze innovatieve kranen detecteren wanneer er handen onder worden gehouden en reageren met een stroom van water – zonder dat je een knop of hendel hoeft aan te raken. Dit biedt een hygiënischer en gemakkelijker manier om je handen te wassen, waardoor de kans op de verspreiding van bacteriën en andere schadelijke micro-organismen wordt geminimaliseerd. In dit artikel bespreken we wat de voordelen zijn van hygiëne kranen met sensor en waarom ze belangrijk zijn in het voorkomen van de verspreiding van ziektekiemen.

Effectiviteit

Sensor kranen zijn een effectieve manier om ervoor te zorgen dat mensen hun handen wassen op een hygiënisch en veel gemakkelijker manier, zonder het aanraken van knoppen of hendels die mogelijk besmet zijn met bacteriën. Ze zijn ontworpen om de waterstroom te starten als ze worden blootgesteld aan een object zoals een hand. Dit komt omdat ze worden uitgerust met sensoren die infraroodlicht afgeven en de lichtsignalen herkennen als iets onder de kraan staat. Als de sensoren de aanwezigheid van een object onder de kraan waarnemen, stuurt de sensor een signaal naar de controller, waarna de waterstroom automatisch wordt gestart.

De sensoren zijn uitgerust met een tijdklok die ervoor zorgt dat de waterstroom automatisch wordt afgesloten wanneer de ingestelde tijd voorbij is. Dit is een efficiënte methode om waterverspilling te voorkomen, want je hoeft de kraan niet langer open te laten staan dan nodig is. Bovendien, door het openen van de kraan automatisch te laten gebeuren, bestaat er geen risico meer op waterverlies veroorzaakt door vergeten open te staan staan.

Hygiëne

Hoewel de meeste mensen hun handen wassen, moeten ze de knoppen of hendels aanraken om de waterstroom te starten. Vaak worden deze knoppen en hendels bedekt met een laag bacteriën die ziektekiemen kunnen overbrengen. Met hygiëne kranen met sensor zijn er geen knoppen of hendels die je hoeft aan te raken, waardoor het risico op het verspreiden van bacteriën wordt verminderd.

Omdat de waterstroom automatisch wordt gestart, kun je ervoor zorgen dat je geen druppels water verspreidt door je handen in contact te brengen met knoppen of hendels. Dit vermindert de kans op bacteriën die op de grond komen en verspreid worden naar andere delen van het huis. Bovendien is het met sensor kranen veel makkelijker voor mensen om hun handen te wassen tot ze schoon zijn, omdat het veel gemakkelijker is om te bepalen hoe lang het duurt tot je klaar bent.

Voordelen

Hygiëne kranen met sensor bieden veel voordelen, waaronder:

  • Gemak: Sensor kranen maken het gemakkelijker om je handen te wassen, omdat je niet meer de knop of hendel hoeft aan te raken.

  • Waterbesparing: Sensor kranen helpen je water te besparen doordat de waterstroom automatisch wordt afgesloten.

  • Hygiëne: Door geen knoppen of hendels meer aan te hoeven raken, vermindert de kans op het verspreiden van bacteriën en ziektekiemen.

  • Makkelijker controleren: Met sensor kranen is het gemakkelijker om te bepalen hoe lang het duurt om je handen te wassen, omdat de waterstroom automatisch wordt gestart.

Waarom Moet U Een Sensor Kran Kopen?

Hygiëne kranen met sensor zijn het beste voor iedereen die hygiëne en waterbesparing wil garanderen. De technologie voorkomt niet alleen waterverlies, maar biedt ook een hygiënischer en gemakkelijker manier om je handen te wassen, waardoor de kans op de verspreiding van bacteriën en andere schadelijke micro-organismen wordt geminimaliseerd.

Als u op zoek bent naar kwaliteitsproducten die u de beste hygiëne en waterbesparing bieden, dan moet u beslist voor Grohe kiezen. Grohe biedt een uitgebreid assortiment hygiëne kranen met sensor. Deze kranen zijn ontworpen om water te besparen en om ervoor te zorgen dat de waterstroom automatisch wordt gestart als er handen onder worden gehouden. Daarnaast zorgen de sensoren ervoor dat de waterstroom automatisch wordt afgesloten wanneer de ingestelde tijd voorbij is. Bezoek https://www.grohe.be/nl_be/hygiene/sensor-kranen/ om meer te weten te komen over de producten van Grohe.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Kranen met sensor

!–StopPubText–>.