Menu Sluiten

Maatwerk Kranen Met Sensor

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

01076580107658

More info

tags: Kranen Met Sensor – Leveranciers Kranen Met Sensor – Handelaars Kranen Met Sensor – Bedrijven Kranen Met Sensor – Overzicht Kranen Met Sensor – 

Wenst u meer info over maatwerk kranen met sensor kijk dan vlug op https://www.grohe.be/nl_be/ | Maatwerk Kranen Met Sensor

Hygiene Maatwerk Kranen Met Sensor

Bent u op zoek naar een sensor kraan voor keuken of badkamer die hygiënisch is en tegelijkertijd comfortabel en modern? Een kraan met sensor kan een goede optie zijn. Grohe beiden verschillende soorten kranen met een slimme sensor technologie die door beweging geactiveerd wordt.

Voordelen van Sensor Kranen

Sensor kranen zorgen voor een hoge hygiëne omdat er geen contact nodig is om het water te activeren. Dit betekent dat bacteriën en andere micro-organismen niet gemakkelijk overgedragen kunnen worden. Deze kranen zijn erg handig als je in een drukke keuken bent of een kraan gebruikt na een bezoek aan het toilet.

Soorten sensor kranen

Er zijn verschillende soorten sensor kranen, afhankelijk van de plaatsing en het ontwerp. Grohe heeft een breed scala aan opties voor zowel de keuken als de badkamer. De meest voorkomende keuze is een plafondmonteerde kraan. Deze worden meestal op een plafondmuur geïnstalleerd en hebben vaak dubbelarmige technologie. U kunt ook kiezen voor een handgreep sensor kraan, waarbij u wijzigingen aanbrengt met de hendel.

Installatieproces

Het installatieproces voor een kraan met sensor is niet al te moeilijk. Er zijn een paar dingen die u moet weten voordat u begint. Allereerst moet u ervoor zorgen dat u alle benodigde gereedschappen en materialen bij de hand heeft, zoals een buigtang, schroeven, fittingen en het kraangereedschap. Daarnaast moet u ervoor zorgen dat u alle stappen volgt zoals aangegeven in de handleiding.

Aansluiten van de Sensor Kran

Het verbinden van een sensor kraan is relatief eenvoudig. Sommige sensoren hebben slechts een licht netwerk en dit is eenvoudig aan te sluiten op de sensor dankzij de instructies in de handleiding. Als u een draadloze sensor heeft, raadpleeg dan de documentatie voor meer informatie over het instellen van het netwerk. U moet er ook voor zorgen dat alle elektronische componenten de juiste spanningen ontvangen.

Afstellen van de Sensor Kran

Het is belangrijk om de sensor kraan goed af te stellen, zodat het water niet te lang of te kort blijft stromen. Een goed afgestelde sensor kraan zorgt ervoor dat de kraan niet vaker gaat dan nodig is. Bij sommige sensorkranen kunt u de sensibiliteit aanpassen, zodat de kraan minder snel wordt geactiveerd. Om de perfecte instellingen te vinden, kunt u de handleiding raadplegen.

Voordelen van Grohe sensor kranen

Grohe heeft een verscheidenheid aan sensor kranen die ideaal zijn voor verschillende situaties. De kranen zijn stijlvol en functioneel en hebben veel voordelen, zoals een lange levensduur en duurzaamheid. Bovendien bieden ze een grote selectie aan kleuren, afwerkingen en modellen. https://www.grohe.be/nl_be/hygiene/sensor-kranen/

Als u op zoek bent naar een kraan die gebruiksgemak en comfort combineert met hygiëne, dan zijn Grohe sensor kranen een perfecte optie. Ze zijn eenvoudig te installeren en af te stellen, zodat u nooit problemen zult hebben met het activeren of bedienen van het water.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Maatwerk kranen met sensor

!–StopPubText–>.