Menu Sluiten

Oplossingen Kranen Met Sensor

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

01076580107658

More info

tags: Badkamer Designtrends – Bedrijven Kranen Met Sensor – Complete Badkameroplossingen – Douchesystemen – Handelaars Kranen Met Sensor – 

Wenst u meer info over oplossingen kranen met sensor kijk dan vlug op https://www.grohe.be/nl_be/ | Oplossingen Kranen Met Sensor

Kranen | Kraanwerk | Badkamer accessoires | Keuken Accessoires | Keukens | 

Hygiene Oplossingen Kranen Met Sensor

De keuze die je maakt voor je kraan heeft invloed op de manier waarop je je handen wast. Het juiste type kraan maakt het proces van watergebruik, temperatuurregeling en hygiëne eenvoudiger en efficiënter. Sensor kranen zijn uitstekende keuzes voor hygiëne in elke publieke omgeving. Gezien het toenemende belang van hygiëne, is het noodzakelijk om te investeren in een goede sensor kraan om te voorkomen dat bacteriën en ander ongedierte zich vermenigvuldigen.

Wat is een Sensor Kraan?

Een sensor kraan is een kraan die wordt aangedreven door een infraroodsensor. Deze sensoren detecteren warme lichaamstemperatuur die wordt uitgestraald door de handen of armen. Zodra de sensor deze warmte detecteert, zal de kraan automatisch opengaan, wat betekent dat er geen contact hoeft te worden gemaakt met de kraan om water te laten stromen. Dit helpt bij het minimaliseren van kans op het overdraagbaar maken van bacteriën.

Voordelen van Sensor Kranen

Sensor kranen bieden veel voordelen ten opzichte van reguliere kranen. Ten eerste betekent hun hands-free ontwerp dat je je handen niet hoeft te gebruiken om de kraan te openen. Dit minimaliseert het risico van bacteriën die tussen mensen worden doorgegeven via de handen. Daarnaast bent u met een sensor kraan in staat om water precies op de juiste temperatuur af te geven. Dit maakt het gemakkelijker om zorgvuldig je handen te wassen.

Een ander voordeel is dat er minder water wordt verspild. Sensor kranen hebben vaak een instelbare tijdlimiet waardoor water alleen stroomt als iemand in de buurt is. Dit vermindert het waterverbruik, wat betekent dat er minder water uit het systeem hoeft te worden afgevoerd.

Waarom Sensor Kranen Kiezen?

Sensor kranen bieden een comfortabelere ervaring, omdat er geen contact meer nodig is om water te laten stromen. Dit kan helpen om te zorgen voor een schoner en meer hygiënisch milieu. Sensor kranen zijn ook gemakkelijk in gebruik, omdat ze automatisch worden geactiveerd door warme lichaamstemperatuur.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare, hygiënische en duurzame sensor kraan, is Grohe een uitstekende optie. Grohe levert sensorkranen voor verschillende toepassingen – van badkamers tot keukens, kantoren, scholen, ziekenhuizen, luchthavens en andere locaties met een hoog hygiënevereiste. Met hun innovatieve ontwerpen, robuustheid en betrouwbaarheid zijn Grohe sensorkranen de ideale keuze.

Hoe Een Sensor Kraan Te Installeren

Sensor kranen kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd in een bestaande douche of wasbak. De installeerprocedure is eenvoudig en vereist fundamentele kennis over loodgieterwerk. Alle benodigde componenten, zoals elektrische systemen, stroomkabels en bedrading, moeten worden geïnstalleerd volgens de richtlijnen van de fabrikant. U kunt een loodgieter inschakelen om u bij het installeren te helpen als u niet zeker weet hoe u deze klus moet klaren.

Onderhoud Van Sensor Kranen

Sensor kranen vereisen regelmatig onderhoud om de prestaties te behouden. Snoeren, bedrading en batterijen dienen periodiek te worden gecontroleerd. Bovendien, om besmetting door watertegen te houden, moet er elke dag een schoonmaakmiddel worden toegepast om alle oppervlakken te desinfecteren.

Samenvatting

Sensor kranen bieden een geweldige oplossing voor hygiëne in elke omgeving. Ze zijn eenvoudig in gebruik, verspillen minder water en bieden betrouwbare prestaties. Bovendien zijn sensor kranen eenvoudig te installeren en mogen ze worden blootgesteld aan de meeste schoonmaakmiddelen, waardoor ze een betrouwbare en veilige keuze zijn voor elke situatie. Grohe https://www.grohe.be/nl_be/hygiene/sensor-kranen/ levert kwaliteitskranen met geavanceerde technologie die de hygiëne en prestaties maximaliseert. Installeer je sensor kraan, onderhoud ‘m en geniet van een hygiënisch milieu!


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Oplossingen kranen met sensor

!–StopPubText–>.