Menu Sluiten

Partner Voor Kranen Met Sensor

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

01076580107658

More info

tags: Badkamer Designtrends – Bedrijven Kranen Met Sensor – Complete Badkameroplossingen – Douchesystemen – Handelaars Kranen Met Sensor – 

Wenst u meer info over partner voor kranen met sensor kijk dan vlug op https://www.grohe.be/nl_be/ | Partner Voor Kranen Met Sensor

Badkamer accessoires | Keuken Accessoires | Hygiene | Keukens | Badkamer | 

Hygiene Partner Voor Kranen Met Sensor

Toepassingen van kranen met sensoren voor handig en hygiënisch wassen.

Belangrijkste Voordelen Van Kranen Met Een Sensor

Het gebruik van kranen met sensoren zorgt ervoor dat sanitaire ruimtes en keukens schoner, gezonder en hygiënischer zijn. Kranen met sensoren bieden een aantal belangrijke voordelen:

Geen Handcontact

De meeste sensorkranen hebben geen handcontact nodig. Dit betekent dat het wassen gebeurt zonder contact met bacteriën en virussen die op oppervlakken blijven liggen. Bovendien is de sensor volledig automatisch en wordt de watertoevoer alleen gestart door het opleggen van de handen onder de kraan. Op deze manier hoeft men nooit meer te worstelen met het openen of sluiten van kranen met natte of vuile handen.

Waterbesparing

Kranen met sensoren gaan doorgaans gelijk open en sluiten zonder dat je de kraan hoeft aan te raken met je handen. Hierdoor wordt er minder water verbruikt dan bij traditionele kranen, omdat er geen water verbruikt wordt tijdens het openen en sluiten. Ook werkt de watertoevoer alleen wanneer het opleggen van de handen onder de kraan wordt gedetecteerd..

Houdbaarheid

Kranen met sensoren hebben vaak een lange levensduur. De technologie is namelijk voorzien van een ingebouwd systeem dat de kraan meet en controleert, waardoor er minder reparaties en storingsgevoeligheid optreedt. Ook wordt de watertoevoer automatisch gestopt als de handen van de sensor worden verwijderd, wat ervoor zorgt dat er geen water op de grond stroomt.

GROHE Sensorsystemen

GROHE maakt gebruik van geavanceerde sensortechnologieën om ervoor te zorgen dat kranen optimaal worden bediend. Daarnaast biedt GROHE verschillende sensorkranen die geschikt zijn voor alle sanitaire en keuken toepassingen. Met GROHE touchless sensorkranen kun je eenvoudig je handen wassen zonder contact met een oppervlak, terwijl de luchtgedreven technologie ervoor zorgt dat het water alle kanten op splijt voor een perfecte reiniging. Met GROHE sensorkranen streven we naar optimaal comfort en hygiëne voor iedereen.

Besloten Om Met GROHE Samen Te Werken

We zijn erg trots om aan te kondigen dat we de uitstekende partner voor kranen met sensoren zijn geworden. We hebben een samenwerking met GROHE aangegaan om ervoor te zorgen dat klanten de beste producten uit de markt kunnen kopen voor hun behoeften. Met de kraanproducten van GROHE bent u gegarandeerd van een hygiënische ruimte met perfect gereinigde handen.

GROHE Maakt Gebruik Van De Nieuwste Technologieën

GROHE maakt gebruik van de modernste sensortechnologieën die er beschikbaar zijn, zoals infraroodsensoren en luchtgedreven technologieën. De sensoren zijn zo ontworpen dat ze eerst de aanwezigheid van de handen detecteren voordat de watertoevoer wordt gestart.

Vormen Van Sensoren

Er zijn verschillende vormen van sensor kranen waaruit gekozen kan worden. Een ervan is de infraroodsensor, die de aanwezigheid detecteert door het ontvangen van infrarode straling. Er zijn ook sensoren met gezichtsherkenning, die kunnen herkennen in welke richting een persoon zich bevindt. De luchtgedreven technologie maakt gebruik van damp om de watertoevoer te starten, of te stoppen.

Kranen Met Sensor Voor Uw Sanitaire Ruimte Of Keuken

U kunt eenvoudig kranen met sensoren vinden bij GROHE , waar u het perfecte model voor uw sanitaire ruimte of keuken kunt vinden. GROHE heeft verschillende modellen sensoren, variërend van eenvoudig tot complex, waaronder de GROHE Blue Home, GROHE Ambi, GROHE Ambi-Touch en GROHE Wave. Met deze kranen kunt u ervoor zorgen dat uw ruimtes altijd gezond, hygiënisch en fris blijven.

Conclusie

Kranen met sensoren zijn ontzettend handig en hygiënisch voor alle sanitaire en keukentoepassingen. Door het gebruik van sensortechnologieën, zoals infraroodsensoren, gezichtsscanners en luchtgedreven technologie, hebben kranen met sensoren een hoog niveau van hygiëne en voorkomen ze waterverspilling. We zijn erg blij dat we de uitstekende partner zijn geworden voor GROHE, waarmee klanten de beste producten uit de markt kunnen kopen voor hun hygiëne-behoeften.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Partner voor kranen met sensor

!–StopPubText–>.